Pekonitaatelit ja -viikunat sekä valkoinen portviini Niepoort Dry White


Valkoinen portviini (kuivahko) sekä pekonitaatelit ja -viikunat


Niepoort Dry White Port (anna oma tähtiarviosi Viinikartalla)
Tarjoa: Viilennettynä
Tyyppi: portviinit
Sokeria: 60.00 g/l (kuivahko)
Rypäleet: Côdega, Rabigato, Viosinho, Arinto, Gouveio
Alkoholi: 20,0%
Hinta: 16,50 €
Alkuperämaa: PortugaliValkoinen portviini, juustot, pekoni, taatelit ja viikunat

Valkoinen port on lähes täydellinen juustoviini. Jos sinun pitäisi valita vain yksi viini juustojen kumppaniksi, valitse portviini valkoisena. Valkoinen port on valkoisista rypäleistä tehty portviini, jossa on selvästi valkoviinin tuntua, mutta huomattavasti täyteläisempänä, raskaampana ja voimakkaampana. Kuivakin versio on kohtuullisen makea ja toimii juustojen kanssa kuin kevyt hillo. Niepoortin White Port on määritelty kuivaksi: sokeria on kuitenkin 60 g/l, joten voidaan puhua kuivahkosta, jossa sokeri selvästi tuntuu. Juustojen ja viinien yhdistämisestä voit lukea lisää tästä: Klassiset viini-juustoparit.

Niepoort White Port on kuiva portviiniksi, napakka ja mukavan hedelmäinen. Jälkimaussa korostuu ylikypsä sitruuna ja alkoholisuus. Se muistuttaa vaaleaa glögiä. Siitä löytyy tuntuvaa mineraalisuutta, suolaisen ja sitruksen mehevää sekoitusta sekä aavistus hunajaa. Se on kuin runsas valkoviini terävöitettynä. Ja sitähän se onkin: portviinit ovat väkevöityjä viinejä. Niihin lisätään vahvaa alkoholia, jolloin hiiva kuolee, käyminen keskeytyy ja viiniin jää sokeria.

Mutta miten valkoinen port maistuu pekoniin käärittyjen kuivattujen taateleiden ja viikunoiden kanssa? Tässä snack-herkussa korostuu pekonin maku. Se peittää tehokkaasti kuivattujen hedelmien makeuden ja tasapainottaa kokonaisuuden hienoksi suolaisen ja makean liitoksi. Myös portviinissä on tuota samaa: siitä löytyy riittävä makeus ja tuhti mineraalisuus. Näin ollen ruoka sekä juoma vastaavat ominaisuuksiltaan toisiaan, kun molemmista löytyy kiinnostavaa vastakohtaisuutta: suolainen ja makea. Oikein toimiva herkku joulun pitkille pyhille.

Portonic: Viilennettyä valkoista portviiniä sekä tonic wateria. Lisää sitruunanlohko ja jäitä. Nauti aperitiivina.


Pekonitaatelit ja -viikunat valmistuvat nopeasti uunissa (noin 10 min) tai paistinpannulla. Helppo jouluinen snack, jossa yhdistyy suolainen sianliha ja makea kuivattu hedelmä. Voit käyttää myös muita hedelmiä.
Kuvat: Viinikartta sekä Alko

Kommentit

 1. Hei, tarvitset nopean, pitkän tai lyhytaikaisen lainan, jonka suhteellisen alhainen korko on peräti 3%? Onko talouden vaikeus vaikuttaa sinuun tänä vuonna? Olen herra Elizabeth, olen lainanantajan omistaja ja tarjoan turvallisia ja luotettavia lainoja.

  Pyydätkö varoja luottojen ja velkojen maksamiseen?
  * Haluatko rahoittaa oman yrityksen perustamiseen?
  * Tarvitsetko yksityisiä tai yritystalouksia eri tarkoituksiin?
  * Haluatko lainoja tehdä suuria hankkeita?

  Jos vastauksesi on kyllä, voin auttaa sinua.

  * Voin tarjota sinulle jopa 50 000 000 euroa.
  * Voit maksaa takaisin 1 - 30 vuotta.
  * Voit valita kuukauden ja vuotuisen takaisinmaksusuunnitelman.
  * Joustavat lainat.

  Ole hyvä, jos olet kiinnostunut, tarkista kanssani tämän sähköpostiosoitteen kautta: (mrs.elizabethloanfirm@gmail.com)

  Sinulla on 100% takuu siitä, että saat lainasi tämän laina-asioinnin lopussa.

  Terveiset
  Rouva Elizabeth

  VastaaPoista
 2. Hei kaikki siellä, toivon että te kaikki olette kunnossa ??? Minun nimeni on rouva Monica Leonard, olen kotoisin Michiganista. Muutama viikko sitten minua imeytettiin huonoon taloudelliseen tilanteeseen ja tarvitsin kiireellistä lainaa laskujen maksamiseksi ja takaisin saamiseksi jaloilleni nykyisen taloudellisen tilanteen takia pankkini kieltäytyi antaa minulle lainaa, joten minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin etsiä vakuudetonta lainaa verkossa. Tutkimukseni aikana olin petosten uhri ja menetin melkein 1200 dollaria, olin enemmän vaikeuksissa ja annoin melkein Toiveita saada lainaa, kunnes löysin online-postituksen, viesti oli Arizonan osavaltioiden herra Douglasin yhteinen todistus, joka todistaa kuinka hän sai 80 000 dollaria Damian Finance Inc.:ltä luettuani viestin. Päätin ottaa yhteyttä Damian Finance Inc.:in kautta sähköposti: (damianryanfinance@hotmail.com) postissa jaettu yhteyshenkilö, 750 000 dollarin vakuudetonta lainapyyntöni hyväksyttiin 48 tunnin sisällä pyynnöstäni ja lainaani maksettiin pankkitililleni ilman laiminlyöntiä.

  Haluan ilmaista syvän kiitollisuuteni ja neuvoa myös siellä toimivia lainanhakijoita olemaan erittäin valppaita, koska siellä on paljon huijareita, joiden ainoana tarkoituksena on huijata viattomia lainanhakijoita, joten teidän on oltava varovaisia ​​ja valppaita .. niille jotka tarvitsevat lainaa Suosittelen Damian Finance Inc., voit ottaa yhteyttä yritykseen sähköpostitse: (damianryanfinance@hotmail.com)

  Kiitos, että luit todistustani, toivotan onnea.

  teidän,
  Monica Leonard.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit