Barefoot Wine Seltzer Strawberry Guava on kevyttä kesäjuomaa

Amerikasta alkunsa saanut hard seltzer -trendijuoma on kasvanut miljardiluokan bisnekseksi. Juomasta on nyt saatavilla myös viinipohjainen versio. Jos joskus olet kysynyt, onko oikein sekoittaa viiniin kivennäisvettä, tässä sitä nyt olisi.


Wine Seltzer syntyy viinistä ja kivennäisvedestä

Valtavaan suosioon noussut hard seltzer tekee kovasti tuloaan Suomeen. Olemme nähneet kevään aikana lukuisia versioita mukaan lukien trendin aloittaneen White Claw -juoman.

Hard Seltzer takoittaa vodkan, kivennäisveden ja aromiaineiden sekoitusta. Sitä on markkinoitu terveystietoisille kuluttajille, sillä alkoholia ja kaloreita juomassa on vähän. Tyyli onkin hyvin kuiva, kevyt, hienoarominen ja lähes vesimäinen juoma, jota on helppo kulautella. Se onkin kuumana kesäpäivänä myös varsin virkistävä juoma.

Tämän kevään uutuuksiin lukeutuu Barefoot-brändin alla myytävä wine seltzer. Hard seltzeristä poiketen alkoholi tulee viinistä. Muuten kyse on samasta juomasta.

Kun ensimmäisen kerran maistoin hard seltzeriä puolisen vuotta sitten, olin hieman ihmeissäni, miten värittömästä ja vähäaromisesta juomasta on kyse. Sittemmin olen lämminnyt ajatukselle. Yhtä kevyttä ja raikasta alkoholijuomaa on nimittäin vaikea löytää.

Barefoot on maustettu luontaisilla mansikan ja guavan makuisilla hedelmäaromeilla. Viini on Pinot Grigio -valkoviiniä.

Ensipuraisu on todella kevyt. Mansikkaa hädin tuskin maistaa ja guavakin on vain hento sivujuonne. Kun makuun alkaa tottua, alkavat hienovaraiset aromit nousta paremmin esille.

Juoma poreilee kevyesti suussa ja hapokkuus puraisee juuri sopivasti.

Jääkylmä Barefoot Wine Seltzer Strawberry Guava on kuuman kesäpäivän virkistävä pelastus. Ja mansikka tuo kesän huulille.
  • Alkoholia 4%
  • Tölkillisessä kaloreita 70 kcal
  • Tölkillisessä sokeria 2,5g (noin puoli teelusikallista)
  • Nautitaan mahdollisimman kylmänä

Kuva: Viinikartta.fi
Tuote saatu maahantuojalta

Kommentit

Suositut tekstit