Le Beaujolais nouveau est arrivé, NOT!

Tänään on marraskuun kolmas torstai, eli viinivuoden turhanpäiväisin päivä. Tänään ovelat ranskalaiset tuuppaavat maailmalle ripeään tahtiin hiilihappokäymisellä tämän vuoden sadosta sotkottamaansa litkua - beaujolais nouveau -viiniä.

Mielipiteeni saattaa olla melko värittynyt. Mutta kun Alkoon asti ei ole päätynyt kuin kympin maksava nouveau, emme pääse itse tätä "herkkua" maistamaan. Vanhasta kokemuksesta voin kuitenkin kertoa, ettei tämän viinityylin perään kannata juuri haikailla. Lisäksi pitää ottaa huomioon, että kympillä saa huomattavasti parempaakin viiniä. Kokeile vaikka yhtä näistä Gamay-rypäleen viineistä. Rypäle on sama kuin nouveaussa, mutta takaan, että mikä tahansa näistä on miellyttävämpi kokemus.

Jos nyt välttämättä tahdot hassata rahasi ranskalaisten markkinointitempaukseen, hoida homma tyylillä. Järkkää viikonloppuna tuhottomat bileet, missä kumoatte nouveauta pullotolkulla. Jos oikein hyvin käy, voit saada nouveau-inhoreaktion, etkä enää ikinä uskalla poistua kotoasi marraskuun kolmantena.

Loppukevennyksenä hassu video viikonlopun toilailuistani. Kävin lauantaina hakemassa maisteltavaa blogia varten ja päätin hetken mielijohteesta kuvata operaation teidän iloksenne. Lopputuloksena syntyi epileptinen katsaus Prisman Alkon lattiaan, olkaa hyvät:Pitää varmaan vähän vielä treenailla tätä salakuvaamista. OIS ON / OIS OFF

Kommentit

  1. Ismo Alanko: "...osti pullon Beaujolais'ta murheeseen."
    http://www.youtube.com/watch?v=ivnxAIQrLsw

    Siis aina kun tulee marraskuun kolmas torstai, mun on ihan pakko ostaa pullo busoleeta. Ja sit mä kuuntelen tän kappaleen... ja nautin lasillisen uudestisyntynyttä viiniä, kuten feenikslintu konsanaan. Riitti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit