tag:blogger.com,1999:blog-3256408090393942014.post6379480961192226239..comments2024-03-22T09:23:25.032+02:00Comments on Viinikartta.fi: Syksyn punaviinit: Obsession Red 2011 - jenkkiläinen jättiläinenViinikartta.fihttp://www.blogger.com/profile/02217031748437515819noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3256408090393942014.post-77497450772565178962014-11-08T12:42:54.273+02:002014-11-08T12:42:54.273+02:00Onhan tuo luokittelu karkea, mutta olen kuullut mo...Onhan tuo luokittelu karkea, mutta olen kuullut monta kertaa, miten tästäkin luokittelusta on hyötyä sellaiselle, joka ei ole niin viineihin perehtynyt. Makutyypin väri saatetaan muistaa ja ostaa aina samaa väriä, sitä mihin tyyliin on tykästynyt. Viinikartta.fihttps://www.blogger.com/profile/02217031748437515819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3256408090393942014.post-36105692570568373822014-11-08T12:36:28.741+02:002014-11-08T12:36:28.741+02:00Tämän viinin sopivuus mausteiselle ja jopa tulisel...Tämän viinin sopivuus mausteiselle ja jopa tuliselle ruoalle perustuu viinin makeuteen, mikä tasapainottaa polttavuuden tunnetta. Viiniä myös suositellaan viilennettäväksi, mikä myös auttaa tässä. Tarkistin vielä muistiinpanoista, että alkoholi nousee kyllä jonkin verran läpi maussa, joten alkoholi voi tosiaan tuntua poltteluna makeudesta huolimatta. Hieman jäi mietityttämään sopisivatko hieman makeat punaviinit aasialaiselle ruoalle.Viinikartta.fihttps://www.blogger.com/profile/02217031748437515819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3256408090393942014.post-25876329518347632032014-11-05T11:51:47.096+02:002014-11-05T11:51:47.096+02:00Ja pakko on vielä kommentoida, että nuo alkon maku...Ja pakko on vielä kommentoida, että nuo alkon makutyypit tulevat lähinnä satunnaisgeneraattorista: Jäännössokerillinen Savia viva tinto A on "vivahteikas ja kehittynyt"...<br />Ja pelottavintahan tässä on se, että alko alkaa pian tehdä myös tuotetarjouspyyntönsä näiden makutyyppien mukaan...Heikkihttps://www.blogger.com/profile/08453822920952262188noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3256408090393942014.post-32014544016632000042014-11-05T11:47:30.948+02:002014-11-05T11:47:30.948+02:00Tuo alkoholi kyllä polttelee varmaankin mausteiste...Tuo alkoholi kyllä polttelee varmaankin mausteisten ruokien kanssa, vaikke tanniinia niin olekaan. Etenkin, kun jenkeillä on tapana ilmoittaa prosentit vähän alakanttiin.Heikkihttps://www.blogger.com/profile/08453822920952262188noreply@blogger.com